RFP Wiki RFP Instagram RFP Last.FM RFP YouTube RFP Twitter RFP Facebook RFP G+
CZ / EN / PL / DE
Rock for People logo Rock for People logo

ROCK FOR PEOPLE

Hudební festival

2—5/7
2013
Festivalpark
Hradec Králové
Vstupenky t-music logo

Dotazy ke vstupenkám

Zde pokládejte dotazy týkající se festivalu Rock for People. Pište, prosím, rovnou do předpřipravených témat.

Otevřený dopis

Příspěvekod filcop » pát 29. čer 2012 09:25

Dobrý den drazí fanoušci přeposílám zde otevřený dopis.

Dobrý den objevtevicemuziky,

ani nevím jak vás mám pořádně oslovit, protože ani vlastně nevím s kým mám vlastně tu čest, ale to je teď vedlejší. Nedávno jsem se zúčastnil soutěže, ve které bylo za úkol kouřit cigarety značky CAMEL a sbírat A,B,C kódy z krabiček. Jsem dost silný kuřák a CAMELky nekouřím kvůli jejich ceně ale jinak je mám moc rád. Nečinilo mi tedy problém začít je kouřit a soutěže se zúčastnit. Pilně jsem sbíral a když jsem nasbíral 8 trojic což je 24 kódů nahrál jsem je na internet s nadějí, že pojedu na Rock for people za 800,-. Dostal jsem se na pořadník na 394 místo a mé šance téměř vymizeli. Jenže dne 22.6.2012 jsem ve 4:00 a.m. obdržel e-mail od info@objevtevicemuziky.cz s tím že se uvolnila vstupenka. Tento lístek jsem si rezervoval a obdržel jsem nový e-mail s pokyny jak lístek zaplatit. Platbu prosím proveďte nejpozději do 48 hodin od objednání vstupenky (do tohoto času se započítávají pouze pracovní dny). Já platbu provedl přes internetové bankovnictví v ten samí den 21.6.2012 asi kolo 11:00. Banka odeslala peníze 22.6.2012 a mám na to doklad. Peníze odešli ale lístek mi už nepřišel musel jsem tedy čekat přes víkend na pracovní den abych se mohl dovolat na infolinku 800 122 635. V Pondělí jsem se konečně dovolal a měl jsem zájem o to aby se můj lístek zpracoval co nejdřív a byl jsem UJIŠTĚN že pokud jsem postupoval tak jak jsem výše uvedl nemám mít obavy a lístek je můj. Upozorňoval jsem ještě na nesmyslnost limitu 48 hodin, když lze platit tento lístek pouze převodem a ne VISA kartou. Protože 2 různým bankám někdy trvá převod 4-5 dní. Byl jsem znova ujištěn že čas 48 se týká pouze odeslání požadavku "fanouška" své bance. Můj čas by 6-7 hodin. Takže jsem byl klidný. 2 dny na to mi místo lístku přišla informace o tom že moje rezervace byla zrušena. V tu chvíli jsem byl opravdu naštvaný, protože jsem přesně na toto varoval. Dovolal jsem se tedy znova na infolinku a nadiktoval všechny potřebné údaje včetně časů opsaných z ČSOB InternetBanking 24. Paní u telefonu mi slíbila že mi lístek najde a zavolá mi. Dne 28.6.2012 jsem dostal telefonát s tím že chyba je na mé straně a že jsem zaplatil pozdě a že mi poslali peníze zpět. To je sice moc hezké ale dostat 4 dny před festivalem tuto zprávu když už jste si domluvili všechno potřebné a začali jste se hrozně těšit je víc než nepříjemné. Vysvětlil jsem tedy slečně svojí situaci a že systém ČSOB tvrdí že jsem chybu neudělal. Tvrzení proti tvrzení, jenže já jsem ten chudák co je sbalený na Rock for people a těsně před odjezdem mu nedají lístek, který si PRÁVEM zasloužil. Jen mu suše oznámí že na jejich straně chyba není. Jsem schopen výpisem z banky dokázat že je. Jenže na infolince mi nebyli schopní vysvětlit co to objevtevicemuziky.cz vlastně je. Na koho se obrátit výš a kde si stěžovat a domoci se svých práv. Zúčastnil jsem se soutěže splnil její pravidla a vyhrál. Jen mi nedali slíbenou cenu. Neobdržel jsem žádnou omluvu a už vůbec jsem nezaznamenal, že by byl někdo ochotný se mi plně věnovat a najít nějaké řešení, které by zchladilo mojí žáhu. Proto píši tento otevřený dopis na pár různých míst a doufám že se najde někdo kdo mi poradí jak se ještě domoci ceny kterou jsem vyhrál a zasloužím si ji. A to je zúčastnit se RFP se svými přáteli. Do e-mailu přikládám vyplněný příkaz přijatý bankou v den 21.6.2012. Předem děkuji za odpověď, protože počítám s tím, že minimálně lidé co pochybili by odpovědět měli.
S pozdravem pěkného dne Filip Mikulec.

Nevíte někdo jak pokračovat dál? Díky za pomoc.
filcop
RFP kolemjdoucí

Re: Dotazy ke vstupenkám

Příspěvekod W4S3K » pát 29. čer 2012 09:29

nemůžu si nerejpnout, ale min 24 krabiček .. kdybys opravdu chtěl jet s přáteli na RFP, tak už ten lístek dávno máš a nespoléháš na podivné soutěže ...
W4S3K
RFP ladič kytar

Příspěvekod Petr » pát 29. čer 2012 09:33

No je mi jasný, že slyšet odpověď typu: měl sis koupit lístek - třeba dříve a se slevou, přímo u organizátora, resp. u TfP, tě asi moc neuspokojí, ale problém je v tom, že celá akce s camelkama jde úplně mimo RfP a mimo pořádající agenturu. Organizátor si nakoupil určité množství vstupenek a rozjel svoji akci s kupónama. Komunikace s nimi byla poměrně těžkopádná už loni, no jak je vidět, veliké zlepšení nenastalo : 0 :

Lístek za "slušný" peníze se dá pořídit například i tady - projdi si inzeráty Prodám/Koupím, ale jinak se obávám, že je tady každá rada drahá :-l
Mládí je nejkrásnější dobou života, škoda, že musíme nejdříve zestárnout, abychom to pochopili...
Petr
RFP doprovodná kytara

Příspěvekod filcop » pát 29. čer 2012 10:33

Nakonec jsem obdržel telefonát a omluvu. Otevřený dopis splnil moje očekávání a já bych měl férově očistit jméno www.objevtevicemuziky.cz Tak jsem si jejich jednání představoval. Lístek si vyzvednu na místě. A první komentář osoby pod mým příspěvkem je smutnou ukázkou člověka, který nemá nic jiného na práci než komentovat kde jakou blbost na internetu :-D
filcop
RFP kolemjdoucí

Příspěvekod Gonda » pát 29. čer 2012 10:35

ovsem matematicky ma vasek pravdu. Jinak ti preju, ze se to povedlo
Kozel zahradníkem

Zajistěte si pohodlné stáří s čtvrtým důchodovým pilířem Umři včas.

Od 1.1.2013 není prezident ČR prezidentem mé osoby. #amnestie #zeman #karel
Gonda
RFP sólista

Příspěvekod sxerws » pát 29. čer 2012 10:35

Hele a mě jen zajímá to proč si sbíral 24 kódů, když stačí 3...????
sxerws
RFP stavěč bicích

Příspěvekod Petr » pát 29. čer 2012 10:38

No já si myslím, že takové jednání, které potřebuje až otevřený dopis, není zrovna férové - i když chybujeme všichni! A k tomu prvnímu komentu - zrovna jako ty máš právo si vybrat jakýkoliv (legální) zdroj vstupenky, on má právo to na veřejném fóru okomentovat - a nepoužil žádný hrubý, sprostý nebo jinak nevhodný výrazy, takže OK.

Jinak jsem rád, že si nakonec dostal to, co ti patří a festival si samosebou užij : 1 :
Mládí je nejkrásnější dobou života, škoda, že musíme nejdříve zestárnout, abychom to pochopili...
Petr
RFP doprovodná kytara

Příspěvekod muchtarka » pát 29. čer 2012 10:51

jenom otázečka, která tu skoro určitě byla, ale víte jaká jsem :D
v ceně vip vstupenky není kemp, že?
muchtarka
RFP Sborista

Pohlaví: Žena

Příspěvekod Petr » pát 29. čer 2012 10:59

Petr
RFP doprovodná kytara

Příspěvekod muchtarka » pát 29. čer 2012 11:04

ou, dikes
muchtarka
RFP Sborista

Pohlaví: Žena

PředchozíDalší

Zpět na Dotazy