Sorry nevím jestli to tu už někde je, ale je pozdě a celý se mi to pročítat nechce. Máme koupený lístky přas bankovní převod a stáhlé v pdf. Můžeme je vytisknout i černobíle nebo pouze barevně?
W4S3K: bude muset, nic jiného nepřišlo... i v mailu je jen kód plus telefonní číslo, že kterýho je koupen, upozornění, že je nepřenosný a info, kdy a kde se rfp koná
mozno blba otazka ale musim si to ujasnit... miestenka do city kempu znamena ze mam miesto na jeden stan s dvomi ludmi alebo je potrebna vstupenka na kazdu hlavu ?
"Do začátku festivalu si můžou zákazníci T-Mobile pořídit vstupenky na festival Rock for People za výhodnou cenu 1 360 Kč místo 1 700 Kč, které by zaplatili na místě."
REALITA: "Objednávka Lístku v mobilu Lístky na akci Rock for people jsou již vyprodané." :/
Nezbývá než doporučit nekupovat vstupenky na poslední chvíli. Nicméně vyprodání určené kvóty nebo celkové kapacity nikdo nikdy nezaručí. I festival skrze Tickets for People může mít avizovaný prodej do 29.6. nebo 1.7., 2.7. a může být vyprodán již několik dnů, týdnů, měsíců předem.
Snažíme se být opatrní vůči bezpečnosti a množství kapacit. Nezbývá než omezovat předprodeje kvůli velkému zájmu. Na místě budou ještě vstupenky k dispozici, jelikož se po konzultacích s bezpečnostním týmem a ověření možných kapacit spočítá přesná míra, kolik lze ještě do areálu pustit lidí.
Kvůli tomu, že jsem do včerejška nevěděl, jestli nebudu muset do práce, mi nic jiného, než koupit vstupenku na poslední chvíli/na místě, nezbývá. Tak doufám, že na místě ještě budou a nepojedu zbytečně )))